5 Ocak 2012 Perşembe

   Zaman zamanla yarıştı bazen de birbirlerine çelme çaktı.Günler günleri kovaladı ,yaşananlar geçmişin arasında biraz sır biraz da anı olarak kaldı.Bazı anılar yüzleri gülümseterek bazı anılar ise yürekleri sızlatarak hatırlandı..
    Zaman zamanın aynası gibi yaşandı.Geçmiş geleceğe ışık saçtı,bu gün yarına umutla baktı.Günler günleri doldurdu zaman ise son sürat yolunu buldu.Bazıları  yetiştiremedi yapacaklarını bazıları ise geçiremedi zamanı.Herkesin başka bir günü oldu kimi mutlu,kimi huzurlu,kimisi de acılı bir yürekle doldu...
   Zaman zamanı kıskandı,birbirlerini çatlatırcasına günlere neşe saçtı.Birbirlerine bakan gözler gülücükle aydınlandı.Dillere neşeli şarkılar dolandı,sevinçle kucak açtılar..
    Zaman zamanı olmazlarla donattı,buda mı gelecekti başıma dedirtti.İçi burkularak,kaybettiklerine ağlayarak,yitirdiklerini anımsayarak yürekleri sızlattı.
    Zaman zamanı yok etti,öyle ki zamanla geçer denilen acıları azalttı.Belki o acılar ,o yürek sızıları hiç yok olmadı ama zaman en iyi ilaçtır sözünü doğrulattı ve acıları azalttı.
     Zaman zamana umut bağladı,her insanı her güne umutla uyandırdı,umutlar tükenmesin diye hep ilerledi.Acılar yer etmesin diye hep yenilendi,mutluluklar kaybolmasın diye bazen de hüzün verdi......
    Zaman umut,mutluluk,ilaç olsun................

Hiç yorum yok: